İşadamı Öztürk Şerefoğlu'nun çocukları karakolluk oldu
İşadamı Öztürk Şerefoğlu'nun oğlu Miraç Şerefoğlu'nun adı bir kavgaya karıştı. Şerefoğlu, ağabeyiyle birlikte Balat'taki bir mekanda alkol alıp müşterileri rahatsız etti. Uyarılara aldırış etmeyen kardeşler, hesabı da ödemedi. Yaşanan arbede sonrası işletme çalışanı ile kardeşler gözaltına alındı. Kardeşler hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Uyarılara aldırış etmeyen kardeşler, hesabı da ödemedi. Yaşanan arbede sonrası işletme çalışanı ile kardeşler gözaltına alındı. Kardeşler hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
Ünlü turizmci ve mücevherci iş insanı Öztürk Şerefoğlu'nun kısa bir süre önce cinsiyet değiştirerek erkek olan oğlu Miraç Şerefoğlu, İstanbul Balat’ta olaylı bir geceye karıştı. Kısa süre önce hayatında yeni bir sayfa açan genç ismin ağabeyiyle birlikte gittiği mekandaki eğlencesi karakolda son buldu.
İş adamı Öztürk Şerefoğlu'nun kızı olarak dünyaya gelen ve nüfus kayıtlarında 'Miraç Şerefoğlu' adıyla yer alan genç kadın, bir süre önce radikal bir karar alarak cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi.
Ameliyat sonrası hukuki süreci de tamamlayan Şerefoğlu, 25 Mart 2025 tarihinde mahkemeye başvurarak nüfus kaydındaki cinsiyetini 'erkek' olarak tescil ettirdi.
Ancak yeni kimliğiyle hayatına devam eden Şerefoğlu'nun adı, bu büyük değişimden kısa bir süre sonra İstanbul'un göbeğinde yaşanan bir hesap kavgasına karıştı.
İŞLETMECİ UYARDI
Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre olay, geçtiğimiz 2 Eylül tarihinde Balat'ta bulunan bir işletmede meydana geldi.
Miraç Şerefoğlu ve ağabeyi Berat Nedim Şerefoğlu, iddiaya göre mekanda alkol aldıkları sırada çevredeki müşterileri rahatsız etmeye başladı.
İşletme çalışanı Sabri Yeşildağ'ın uyarılarına aldırış etmeyen kardeşler, 800 TL tutarındaki hesabı da ödemeyi reddetti.
KARAKOLLUK OLDULAR
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, uyarılar üzerine sinirlenen Miraç Şerefoğlu, işletme çalışanı Yeşildağ'ın boynuna sarılarak onu darp etmeye çalıştı.
Arbede sırasında ağır küfürler ve hakaretler savurduğu öne sürülen Şerefoğlu ve ağabeyi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
'HAKARET' VE 'BASİT YARALAMA' SUÇU
İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Şerefoğlu kardeşlerin 'hakaret' ve 'basit yaralama' suçlarından 3 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi.
Hazırlanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. Müşteki şüpheli taraflar ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.
Nusret'in kardeşi Özgür Gökçe 'çocuğun fuhuşuna aracılık etme' suçundan tutuklandı
Tamer Karadağlı'nın 14 günlük ABD gezisi tartışma yarattı
Mansur Yavaş resti çekti: İtibarımız için makamı terk etmeye hazırız
Alaattin Kadayıfçıoğlu için müebbet hapis istendi
TÜBİTAK yağmur duasına 3 milyon TL ayırdı!
Tayland'da yakalanan firari müteahhit kim?
Milli iradenin simgesi 106 yaşında
Ataşehir'de kadın müteahhidin 190 milyonunu almışlar, ruhsat vermemişler!
Holding patronuna, otel müdürünü tehditten hapis cezası!




YORUMLAR
Yorum Yap