İş adamının taşıyıcı anne oyununa 5 yıl hapis!

Gürcistan'da bir taşıyıcı anneyle anlaşan Feramuz G., doğan ikiz çocukları sahte belgelerle sevgilisi Yonca K.'nın nüfusuna kaydettirdi. Mağdur olan Yonca K.'nın şikayetiyle Feramuz G. hakkında 5 yıl 3 ay hapis istendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Yonca K. ile iş insanı Feramuz G. bir dönem duygusal ilişki yaşadı. Feramuz G., Türkiye'de kanunen yasak olan taşıyıcı annelik için Gürcistan'da bir kadınla anlaşıp ikiz çocuk sahibi oldu.

Doğan çocukların annesi olarak Yonca K.'yı düşünen Feramuz G., sevgilisine tüm karşı koymalarına rağmen 'taşıyıcı annelik sözleşmesi' imzalattı ve sahte belgeler elde etti.

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre Gürcistan'da düzenlenen doğum belgelerinde ikiz çocuklarının annesi olarak sevgilisi Yonca K.'yı yazan Feramuz G., gerçeği yansıtmayan bu doğum belgeleriyle çocukları Türkiye'ye getirdi.

Çocukların kendi nüfusuna kayıtlı olmasından rahatsızlık duyan Yonca K., Feramuz G. ile taşıyıcı anneye dava açtı.

DNA SEVGİLİYİ DOĞRULADI

Feramuz G. hakkında 'zincirleme şekilde çocuğun soybağını değiştirmek' suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Yonca K.'nın DNA incelemesi sonucu çocukların annesinin olmadığının altını çizdi.

Savcılık mütalaasının ardından söz alan Yonca K.'nın avukatı, sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Feramuz G.'nin avukatı ise, savcılık mütalaasına beyanda bulunmak için süre istedi. Mahkeme, duruşmayı erteledi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol