Hüsnü Özyeğin eski çalışma arkadaşlarıyla
Pamukbanklılar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği buluşma bu yıl, Pamukbank’ın 1977 yılı Genel Müdürü Hüsnü Özyeğin’in katılımıyla gerçekleşti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Pamukbanklılar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği buluşma bu yıl, Pamukbank’ın 1977 yılı Genel Müdürü Hüsnü Özyeğin’in katılımıyla gerçekleşti
Pamukbanklılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen buluşma, bu yıl özel bir konukla yapıldı. 1977 yılında Pamukbank Genel Müdürü olarak görev yapan Hüsnü Özyeğin, dernek üyeleriyle bir araya gelerek etkinliğe anlam kattı.
Dernek üyeleri, Pamukbank’ta uzun yıllar hizmet vermiş isimlerle aynı ortamda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Hüsnü Özyeğin ile yeniden bir araya gelmenin kendileri için son derece değerli olduğunu vurguladı.
Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, organizasyonda emeği geçen herkese, etkinliğe katılan üyelere ve Hüsnü Özyeğin’e teşekkür edildi.
Açıklamada ayrıca Pamukbanklılar Derneği’nin temel amacının; Pamukbank emeklileri ile görevden ayrılmadan ya da ayrıldıktan sonra hayatını kaybeden banka mensuplarının eş ve yetimleri arasındaki dayanışmayı sürdürmek olduğu belirtildi.
Dernek, üyelerin yasal, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarıyla ilgilenmeyi, hak ve çıkarlarının korunmasını sağlamayı hedefliyor.
Hadi'nin mevduatta faiz oyunu! Yüzde 48 diye duyuruldu, gerçekte yüzde 46.5 verildi
Gümüş altını geride bıraktı!
Halka arz coşkusu yerini sert düşüşe bıraktı!
BDDK'dan bankalar kararı: Enflasyon muhasebesi iptal edildi
Altın yatırımcısına bir ayda yüzde 9 kazandırdı
Halka arz fren yaptı: 2025 yılı 18 işlemle kapanabilir
Ömer Aras QNB'ye veda ediyor
ARF Bio halka arzdan gelecek parayla mikroalg tesisi kuracak
Euro, dolar, altın, borsa: İşte haftanın en çok kazandıranı




YORUMLAR
Yorum Yap