Her yerde aranıyordu, Yasemin teslim oldu

Almanya’da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalıp kayıplara karışan Yasemin Gündoğan teslim oldu. 2.5 yıldır aranan Gündoğan’ın Türkiye’den Bremen’e geldiği açıklandı. Almanya tarafından özel dedektif bile tutulmasına rağmen izine rastlanmayan Gündoğan’ın, soygunla ilgili detayları anlatması bekl

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Almanya'da büyük soygun gerçekleştiren ve bulunması için peşine onlarca dedektif takılan Yasemin Gündoğan, köşeye sıkışınca teslim oldu.

Çalıştığı Loomis adlı para nakil firmasından 21 Mayıs 2021 günü 8.2 milyon euro çalan ve Türkiye'ye kaçtığı belirtilen Gündoğan'ın salı günü Türkiye'den uçakla Bremen'e geldiği, havalimanında polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

DEDEKTİFLER PEŞİNİ BIRAKMADI

Hakim karşısına çıkarılan Gündoğan hakkında tutuklama kararı verildi. Tutuklu yargılanacak olan Gündoğan'ın teslim olma haberini avukatı duyurdu.

Gündoğan'ın daha önce Çeşme'de olduğu ve villada kaldığı haberleri çıkmıştı. Almanya'dan 31 yaşındaki kadını bulmak için İspanyol dedektifler kiralanmıştı.

Günlerce takibe rağmen Gündoğan'a ulaşılamamıştı.

PARANIN AKIBETİ MERAK KONUSU

Öldürülmüş olduğundan bile şüphelenilen Gündoğan'ın izine rastlandığı ve bu yüzden Almanya'da teslim olmaya karar verdiği üzerinde duruluyor.

Tutuklamanın ardından en çok merak edilen Gündoğan'ın soygunu tek başına mı yoksa bir çete yardımıyla mı gerçekleştirdiği ve paranın ne kadarını hâlâ elinde tuttuğu.

Bu henüz bilinmezken, soyguna ilişkin detayları sorguda anlatması bekleniyor. Paketlenen banknotları ATM'lere takılacak para kasetlerine yerleştirmekle görevli olan Gündoğan, ülkedeki Paskalya tatilini fırsat bilip soygun gerçekleştirmiş, soygun dört gün sonra anlaşılmıştı.

Gündoğan'ın paraları çöp konteynerine doldurup dışarıya çıkardığı belirlenmişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol