FİBA Grubu, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 Milyon bağışladı
Fibabanka, Fiba Emeklilik, Fiba Faktoring ve Fina Enerji’nin katkılarıyla da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL bağışlandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
FİBA Grubu, koronavirüs salgınıyla mücadeleye maddi ve ayni desteklerle birlikte toplam 12 milyon TL kaynak ayırdı.
Koronavirüs salgınıyla mücadele için önümüzdeki dönemde salgınının gelişimini yakından takip ederek ihtiyaçlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan FİBA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin şunları ifade etti:
“Birbirimizden fiziken ayrı olsak da kalplerimizin beraber ve dayanışma içinde attığı bir dönemden geçiyoruz. Kalben kenetlenip salgınla mücadeleyi milletçe göğüslediğimiz, hem bireysel hem kurumsal olarak sorumlulukla hareket ettiğimiz takdirde bu zorlu süreci daha hızlı ve az kayıpla atlatacağımız şüphesiz. Toplumun her kesiminden Milli Dayanışma Kampanyası’na verilen destek son derece anlamlı. Bununla birlikte herkesin uzmanlık alanı ve imkânları ölçüsünde çorbada tuzunun bulunması da çok değerli. Azın çoğun değil, dayanışmanın önem kazandığı bu süreçte biz de FİBA Grubu olarak tüm grup şirketlerimizi hızla harekete geçirdik. Salgınla mücadeleye en etkili şekilde destek olabilmek için ayırdığımız maddi ve ayni kaynakların, başta sağlık çalışanları ve hastalar olmak üzere tüm milletimize güç vermesini diliyor, en kısa zamanda sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelebilmeyi temenni ediyoruz.”
Ali Gürsoy’un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı!
Sema Sipahioğlu da korona virüse yakalandı
Sani Şener'den ilginç açıklama: Dünya soğutuluyor bence
Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik koronavirüsden vefat etti
Cengiz Holding devletten 19 Milyarlık ihale aldı, yaptığı bağış 34 milyon TL
TÜSİAD, Erdoğan’ın açıkladığının 5 katı büyüklüğünde destek paketi istedi
Koç Holding'den ‘corona’ kararı: Teklif edilenin yarısı kadar temettü dağıtacak
Borusan iki tesisinde üretime ara verdi
F1'in eski patronu Ecclestone 89 yaşında baba oluyor



YORUMLAR
Yorum Yap