Doğu Perinçek: Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulundu
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk ekranlarında Zonguldak açıklarında hidrokarbon yataklarının bulunduğunu ifade etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Zonguldak açıklarında doğal gaz kaynakları bulunduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Cuma günü müjde açıklayacağız' sözleri ve Karadeniz'de doğal gaz bulundu haberleri üzerine Ahmet Hakan'ın sorusunu yanıtlayan Perinçek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakalım müjdeyi ama Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları bulunduğunu son bir iki gün içerisinde biz de öğrendik. Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini kendisi verecektir, müjdenin ne olduğu konusunda bir açıklama yapmayalım." ifadelerini kullandı.
Habertürk yazarı Sarıkaya açıkladı: Tuna-1 ve Kıyıköy'de doğalgaz bulundu
Bloomberg: Türkiye Karadeniz’de enerji kaynağı buldu!
Albayrak: Cuma günü Türkiye için eksen değişikliği olacak
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bıyıklarını kesti!
Koca: Son bir buçuk ayın en yüksek hasta sayısına ulaştık
Albayrak: Cuma günü Türkiye için eksen değişikliği olacak
Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ne zaman açılacak?
‘100 milyon TL’lik zarar’ iddiası: 9 TL’lik kit 60 TL'ye mi alındı!
46 yaşındaki belediye başkanı koronadan hayatını kaybetti
Beşiktaş Belediyesi'nde 13 milyonluk vurgunu zurnacıya yıktılar
800 yıllık Kız Köprüsü'nü iş makinesiyle parçaladılar!
Avukatların 45 milyonu boğazdaki 'Mekan'da battı!



YORUMLAR
Yorum Yap