Dev halı firması iflasın eşiğinde

Küresel ve ekonomik kriz şirketlerinde Kapısını aşındırıyor. Dünya genelinde etkisini gösteren krizler şirketlerin iflas etmesine sebep olurken başarılı bir çalışmaya imza atan Gaziantep'in ünlü halı markası iflasın pençesine takıldı. Hem müşteriler hem de çalışanlar kara kara düşünüyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Dünyayı etkisi altına aldığı gibi Türkiye'yi de etkileyen küresel kriz ülkeleri ekonomik açıdan zorluyor. Türkiye genelinde konkordato ilan eden şirket sayısı her geçen gün artış gösterirken başarılı reklam çalışması ile adından söz ettiren Gaziantepli halı markası 3 yıl için 3 aylık süreyi bekliyor. Şirket için konkordato ilanı geldi.

3 AYLIK SÜRE TANINDI

Türkiye'den iflas kararları peş peşe gelirken son olarak Gaziantep sanayi bölgesinde kurulan Mars Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iflasın pençesine takıldı. Konkordato ilan eden Firma için 3 aylık süre tanındı.

3 YILDIR FAALİYETTEYDİ

Tanınmış bir marka olarak sektörde ilerleyen Mars Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, ekonomik krize daha fazla dayanamayarak konkordato ilan etmek zorunda kaldı. Pek çok farklı şirketten iflas kararı gelirken 2021 yılında sektöre atılan ve Gaziantep sanayi bölgesinde faaliyete geçen Mars Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi zorluk yaşayan şirketler kervanını eklendi.

6.000 metrekarelik bir alanda üretim yapan firma 'Bir gün herkes Mars'a ayak basacak' sloganıyla başarılı bir çalışmaya imza attı. Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğünün 60485 sicil numarasında kayıtlı davacı Mars Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 16/02/2024 tarih saat 14:36'dan başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verildiği aktarıldı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol