Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Togg için 0.99 oran ile 36 ay vadeli kredi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg'la ilgili bir müjdeli haber geldi. Erdoğan: ''Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak." dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu bankalarının, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracağını bildirdi. Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

TCG Anadolu gemisinin dün 23 Nisan'da Sirkeci'den kalkarak Karadeniz'e hareket ettiğini, çocuklarla uğurladıkları geminin dönüp geldiğini anlatan Erdoğan, geminin bir hafta, 10 gün içinde İzmir'e demirleyeceğini belirtti. İzmir'in de bu muhteşem eserle müşerref olmasını istediklerini söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Bu bizim uçak gemimiz

"Gezsinler, görsünler. İzmir'e en ufak bir gayreti dokunmayan bay bay Kemal'e gereken dersi TCG Anadolu ile versinler. Bu bizim uçak gemimiz. Yeterli değil. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra bunun daha büyüğünü yapacağız ve bu konuda görüşmelerimi daha önce yapmıştım, seçimden sonra adımlarını atacağız. Kalkınmamızın sembol yatırımlarına ve onları ülkemize kazandıranlara adeta savaş açarak, geçmişlerindeki eser ve hizmet fukaralığını örtmeye çalışıyorlar.

36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracaklar

Manisa'ya Gemlik'teki Togg'un elektrik enerjisi ile ilgili yeni tesisinin temel atma töreninden geldiğini belirten Erdoğan, "Biz durmuyoruz, çalışıyoruz ve kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracaklar. Yani bir puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vadeyle bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar." dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol