Cumhurbaşkanı başdanışmanı Saral: Yaşasın idam
İstanbul Esenyurt'taki bir tekel bayisinde iki kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, şüphelinin fotoğrafını paylaşıp "Yaşasın idam" ifadesini kullandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki tekel bayisinde iki kişinin öldürüldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırının kamera görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca Türkiye'de infial yarattı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırının ardından yakalanan şüphelilerden birinin fotoğrafını paylaşarak idam edilmesini istedi.
Saral, "Bu namussuz için ve onlara ortaklık eden alçaklar için yaşasın idam. Kısasta hayat vardır aksi halde ailelerin yüreği soğumaz" ifadesini kullandı.
Saral'ın "Yaşasın idam" diyerek idamı savunduğu o sözler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 'İdam' kelimesi Twitter Türkiye gündemine girdi.
Telefonda 'Boğazınıza dursun' mesajını görünce dükkanı basıp kurşun yağdırdılar
Esenyurt'ta öldürülen büfecinin babası konuştu: 500 Bin lira için adam mı öldürülür
Akbelen'de 40 gözaltı: O jandarmalar açığa alındı
OGM açıkladı: Akbelen'de ağaç kesimi tamamlandı
Esenyurt'taki kan donduran cinayette bir kişi yakalandı: Cinayetin nedeni belli oldu
Esenyurt'ta kan donduran cinayet
Jandarmayı kovalayan Mahmut Tanal'a soruşturma
Arap Yarımadasından 'Cehennem Sıcakları' geliyor
Herşey dahil paketiyle tatil yapmışlar: Türkiye'den dönen 241 turistte salmonella görüldü




YORUMLAR
Yorum Yap