Borsanın efsane halka arz şirketi de zarar açıkladı!
Halka arzı sırasında küçük yatırımcıların binlerce esprili paylaşımı ile dikkatleri üzerinde toplayan e-bebek zarar açıkladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Halka arz edildiği 29-31 Ağustos ve 1 Eylül 2023 tarihlerinde küçük yatırımcıların binlerce sosyal medya paylaşımı ile trend olan Ebebek Mağazacılık, 2025’e kötü başladı.
Şirket, 3 aylık dönemde 45.9 milyon TL net zarar açıkladı. Şirket, geçen sene 3 aylıkta 52.2 milyon TL olarak açıklamıştı.
Şirketin, toplam 107.9 milyon TL ticari alacağı, 5.22 milyar TL ticari borcu bulunuyor.
OLAY OLMUŞTU
Son yıllarda yüze yakın halka arz yapılmasına rağmen Ebebek Mağazacılık sosyal medya fenomenlerinin de paylaşımı ile günem olmuştu.
Magaza önünde ve içinde binlerce video çeken fenomenler bunları, tiktok ve instagram gibi sosyal medyada paylaştı.
ZARAR EDEN HALKA ARZ
2 yıl önce 46.5 liradan halka arz edilen Ebebek, halen halka arz fiyatının altında işlem görüyor.
Halka arzda yatırımcı kaybederken, arzda, ayrıca Topbaş ailesi mensupları, Halil Erdoğmuş, Fatma Zehra Ülker ve Kamal Anthony Hatoum’a ait olan 15 milyon lira nominal tutarda hisse satmıştı.
Gece yarısı sürpriz mevduat faizi kararı!
'Pahalıyız' diye açıklama yapıyor, yatırımcı yine de alıyor!
TCMB Başkanı Karahan'dan 19 Mart mesajı
Borsada manipülasyon operasyonu: İşte gözaltına alınan isimler
Mevduat faizinde yüzde 50 sınırı aşıldı!
Tahvil faizi tüm zamanların rekorunu kırdı!
Dolar kuru 38.50'ye çıktı
Bankalar zam yaptı; komisyon patlaması
Yok artık! Düşen borsada aracı kurum hissesi yüzde 680 yükseldi




YORUMLAR
Yorum Yap