Borsa İstanbul'da 3 hisseye tedbir
BİST tarafından KAP'a gönderilen açıklamada, 3 hisse hakkında tedbir kararı alındığı duyuruldu
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Borsa İstanbul, yapılan incelemeler neticesinde 3 hisse hakkında önleyici tedbir uygulanmasını kararlaştırdı.
BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, Peker GYO (#PEKGY.E) payları 25/03/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/04/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek.
Papilon Savunma (#PAPIL.E) paylarında 25/03/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/04/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
Kent Gıda (#KENT.E) payları 25/03/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/04/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.
Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsıyor.
Kapalıçarşı'da 'gram altın' krizi
Türk Lirası artık çok daha pahalı
BofA'dan Türkiye için faiz ve enflasyon tahmini
Deutsche Bank, TL'de yeniden iyimser tarafa geçti
Faizler güncellendi: Bankalar 1 Milyon liraya ne kadar mevduat veriyor?
IC Enterra, yüzde 20 hisseyi 3.7 milyara satacak
Son günlerin en fazla kaybettiren hissesi: 14 günde parasının yarısını kaybettiler!
Merkez Bankası'ndan 'örtülü faiz' hamlesi: Ekonomistler şaşkın
Suçlu, bankalar ile GSM şirketleriymiş




YORUMLAR
Yorum Yap