Bakan Nebati, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiği Suudi Arabistan ziyaretinde Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiği Suudi Arabistan ziyaretinde Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
Bakan Nebati, görüşme ile ilgili olarak "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Sayın Muhammed bin Selman ile bir araya geldik. İki ülke arasındaki yeni bir dönemin başlaması amacıyla ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliğinin geliştirilmesi imkanlarını ele alarak görüş alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Sayın Muhammed bin Selman ile bir araya geldik. pic.twitter.com/hzoKcrqwV2
— Dr.Nureddin NEBATİ???? (@NureddinNebati) April 29, 2022
Turkcell, '2022’de 1 milyon yeni müşteri' hedefini şimdiden yarıladı
Özak Göktürk 2 ile kapınızı ormana açın
Artık zabıtalar fuar basamayacak....
O Pegasus çalışanları kovuldu, savcılık soruşturma açtı
'Dolar 10 lira olacak' davasında karar çıktı: 33 gazeteci ve ekonomist yargılanıyordu
Benzine 1 lira 33 kuruş zam geldi
Turizm geliri yılın ilk çeyreğinde yüzde 122.4 arttı
Dış ticaret açığı mart ayında yüzde 75.1 artış gösterdi
Fuzulev, BDDK'dan lisans aldı: Artık mağduriyetler önlenecek



YORUMLAR
Yorum Yap