Ali Ağaoğlu'nun şirketinin hissesi bir ayda yüzde 50 düştü
Halka açıldıktan sonra günlerce tavan giden Tatlıpınar Enerji hisse senedi bir ayda yaklaşık yüzde 50 değer yitirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Son halka arzlar arasında en çok artış kaydeden şirketlerden olan Tatlıpınar Enerji düşmeye devam ediyor.
Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’nun sahip olduğu şirket son bir ayda yaklaşık yüzde 48 değer yitirdi.
10-11 Ağustos tarihinde 22.5 TL’den halka arz edilen Tatlıpınar Enerji hisse senedi, günlerce tavan yapmış ve 85 liraya yükselmişti.
Ancak hisse senedi bu seviyeden sonra gelen yüklü satışlarla düşmeye başlamıştı. Hisse senedinde satış baskısı halen devam ederken, fiyat bugün itibariyle 44.4 liraya kadar geriledi.
Halka ilk arza göre halen primli olan senet gördüğü en yüksek noktaya göre 1 ayda yüzde 48 değer kaybetti.
YENİ ŞİRKET HALKA AÇILACAK
İlk şirketinin halka arzdaki başarısı Ali Ağaoğlu’nun yeni bir şirketini daha halka açmak için harekete geçirmişti. Ali Ağaoğlu kendi ismini taşıyan gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketini halka arza hazırlıyor.
Şirket önümüzdeki günlerde halka arz başvurusunda bulunacak.

Hisseleri tavan olan Marshall Boya'dan yatırımcılara uyarı: Haberler asılsız

QNB Finansbank hissesine bir tedbir daha

Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

SPK, 10 günde yüzde 110 yükselen hisseyi affetmedi

Hisse 1 haftada yüzde 77 yükseldi, SPK tedbir aldı

Dolarda 28.06 seviyesine dikkat!

500 bin liranın üç aylık faiz getirisi sıçradı

Ünlü CEO uyardı: En tehlikeli zaman olabilir

Yatırımcılar güvenli limana kaçıyor

YORUMLAR
Yorum Yap