Acun Ilıcalı'ya 2 milyarlık borçlanma hakkı!

Medya patronu, sunucu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'e SPK'dan iyi haber geldi. TV8'in 2 milyar liralık borçlanma aracı ihracı başvurusu onaylandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Uzun yıllardır yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma programları ile milyonlara ulaşan Acun Ilıcalı'nın beklediği haber Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) geldi. 

SPK'nın yayınladığı 15 Mayıs tarihli haftalık bülteninde, Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 TV Yayıncılık A.Ş.'nin 2 milyar liralık borçlanma aracı ihracına ilişkin başvurusu onaylandı. 

GEÇTİĞİMİZ YIL DA BAŞVURMUŞTU 

Ilıcalı, şirketinin finansman talebini ve ihtiyacını karşılamak üzere geçtiğimiz yıl da SPK'ya başvuru yapmış ve Haziran 2024'te, TV8'e 600 milyon lira tutarındaki borçlanma aracı ihracına izin verilmişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol