Bu nasıl tasarruf! AKP'li belediye pes dedirtti: 9 müdür 9 makam aracı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tasarruf ikazlarına rağmen Ordu Büyükşehir Belediyesi'ndeki 9 daire müdürünün makam araçlarıyla istişare toplantısına katılmaları tepki çekti
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Belediye önünde park eden makam araçlarını gören vatandaşlar, ‘Milletin parası böyle heba ediliyor’ yorumunu yapmaktan kendilerini alamadı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Hilmi Güler görevi devralınca ilk iş olarak tasarruf tedbirleri uygulayacaklarını açıklamıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok kez dile getirdiği “Tasarruf ve lüksten kaçının” açıklamalarına rağmen belediyelerde yaşanan lüks yaşam her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor. Son örnek ise Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşandı.
ARAÇLAR İSTANBUL PLAKALI
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 9 daire müdürü iştişare toplantısı yapmak üzere Ünye Belediyesine gitti.
Aynı belediyede görev yapan müdürlerinin toplantıya ayrı ayrı lüks araçlarla gitmeleri tepki çekti. Araçların tamamının İstanbul’dan kiralandığı ve seri plakalı olmaları ise dikkatlerden kaçmadı.
BU NASIL TASARRUF?
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, görevi devraldıktan sonra tasarruf tedbirleri uygulanacağını söylemiş ve makama ait lüks araçları kaldırmıştı. Daha sonra Ramazan ayında kurulan iftar çadırlarını, belediyede misafirlere ikram edilen çerezleri bile kaldırmış, kendisinde, başkan vekilinde, genel sekreterde, özel kalem müdüründe ve daire başkanlarına verilmesi planlanan son model telefonların alımını da iptal etmişti.
İsmail Akduman/Sözcü
Hamile kadının bulunduğu araca saldıran baklavacı kardeşlere haksız rekabet cezası: 30 bin TL
Karar çıktı! 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın otoparkı İSPARK'a devredildi
Pamukkale'ye giriş ücretlerine yüzde 20 zam
Bodrum Cennet Koyu’ndaki Mandarin Oriental'de milyonlarca dolarlık ‘imar affı’ vurgunu
Mac'lerde güvenlik açığı
Turizm Bakanı açıkladı: 4 bin işçi alınacak
Turizmci küstü: Otel yapacaktım, bi daha Kapadokya'da yatırım yapmam
Canikli: Cari açık severler tabloya iyi baksınlar, bakalım ne anlayacaklar
Ünlü kestane şekeri markası Kafkas'tan konkordato açıklaması



YORUMLAR
Yorum Yap