Ünlü futbolcu Mbaye Diagne'nin hırsızlık davasında şok karar çıktı

Ünlü futbolcu Mbaye Diagne'nin şoförü Okan Büyükataman'ın aracını çaldığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmada savcılık soruşturması tamamlandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Tarafların "benim aracım" diyerek hak iddia ettiği olayda mahkeme aracı şoföre teslim etti, şoför şikayetinden vazgeçti. Şoför aracına, ünlü golcü de soruşturma sonucunda takipsizliğe kavuştu.

Galatasaray'ın eski, Fatih Karagümrük'ün yeni futbolcusu Mbaye Diagne geçen ocak ayında eğlenmek için gittiği Ataşehir'de şoförünün arabayı alıp gitmesiyle yaya kaldı, fırına sığındı.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre şoförü Okan Büyükataman'dan şikayetçi olsa da olayın perde arkasında aracın Büyükataman'a ait olduğu ortaya çıktı. Büyükataman, "Aracımı polis zoruyla aldı, geri vermiyor" diyerek ünlü futbolcudan şikayetçi oldu.

ÜNLÜ GOLCÜ ŞÜPHELİ OLDU, ARACA EL KONULDU

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı "hırsızlık" ve "güveni kötüye kullanma" suçundan Mbaye Diagne hakkında soruşturma başlatırken ünlü golcü, "Ruhsat şoförümün üzerine ancak ödemeyi ben yaptım" diyerek kendini savundu. Bu süreçte arabaya da mahkemece tedbir konuldu.

ARAÇ ŞOFÖRÜN OLDU, FUTBOLCU TAKİPSİZLİĞİ BULDU

Savcılık, taraflar arasında aracın kime verileceğine dair hukuk davası bulunduğunu ve dava kapsamında Mbaye Diagne'nin dosyaya 870 bin 750 liralık aracın yüzde 15'i tutarında teminat yatırması gerektiği ancak bu miktarı yatırmadığını belirtti.

Bu nedenle aracın ruhsat sahibi olan şoför Okan Büyükataman'a teslim edildiğini kaydeden savcılık, Büyükataman'ın da şikayetinden vazgeçtiğini kaydetti.

İkili arasındaki durumun şikayetten de vazgeçilmesi nedeniyle cezai değil hukuki bir durum oluştuğunu kaydeden savcılık ünlü golcü hakkında takipsizlik kararı verdi.

DİAGNE ARABANIN PEŞİNİ BIRAKMADI

Ünlü futbolcu takipsizlik kararından sonra da arabasını şoförünün çaldığı iddiasını sürdürerek geçtiğimiz aralık ayında peş peşe paylaşımlar yapmıştı.

Çalan kişinin Türkiye'de yaşadığını söyleyen Diagne, tüm fotoğraflarıyla birlikte ifşaya başladı.

Diagne paylaşımında, "Arabamı çaldı ve kaçtı, Türkiye'de yaşıyor. Adı Okan" ifadelerine yer vermişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol