Kate Middleton'ın ışıldayan cildinin sırrı

Tüm gözler üzerinizde olduğunda kusursuz cilt daha büyük bir önem taşıyabilir. İngiliz prensesi Kate Middleton da zarif tavırları ve kendinden söz ettiren tarzı dışında her zaman pürüzsüz cildiyle de bir merak konusu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Buckingham Sarayı'nda görev yapan önde gelen estetik uygulayıcılarından Dr. Anna Hemming bir röportajda, kraliyet ailesinin ciltlerinin sağlıklarını yansıtması çok önemsediklerini söylüyor.

Cildinizde ışıltıyı yeniden yakalamak istiyorsanız, işte kraliyet ailesinin hanımlarının ışıltılı parlaklıkları için uyguladığı yöntemler…

MASKE OLARAK ÇİKOLATALI FINDIK KREMASI KULLANIYOR

Kate, kuru cildi nemlendirmek için yüz maskesi olarak bu erimiş sürülebilir çikolata kullanmayı sevdiğini söylüyor.

Güzellik uzmanı Deborah Mitchell, "Erimiş sürülebilir çikolatanın içindeki şeker gerçekten çok iyi bir eksfoliyatör. Aynı zamanda içerdiği esansiyel yağ asitleri cilde iyi gelir" diyor.

"Uygulandıktan sonra yedi veya sekiz gün cildi parlak ve nemli tutar."

Uygulama için tek yapmanız gereken, erimiş sürülebilir çikolatayı yayarak cilde uygulamak, kurumasını beklemek ve ardından parmak uçlarınızla silmek. Ancak su kullanmamanız gerekiyor. Yapışkan formülün ölü cilt hücrelerini temizleyeceği ve size daha pürüzsüz, daha nemli bir cilt bırakacağı iddia ediliyor.

Kullanmadan önce mutlaka bir dermatoloğa danışınız. Alerjik reaksiyonlardan kaçınmak adına yama testi yapmayı da ihmal etmemeniz önerilir.

İŞTE KRALİYET AİLESİNDEKİ KADINLARIN PÜRÜZSÜZ CİLDİNİN SIRLARI

YEDİKLERİNİZE ÖZEN GÖSTERİN

Yedikleriniz iç organlarınız kadar cildinize de etki eder. Bu nedenle sağlıklı bir görüntü için mutlaka doğru gıdaları tüketmek önemlidir.

Özellikle kusursuz bir cilt görüntüsü için badem tüketmenizi öneriyorlar. Çünkü günde bir avuç badem yemek, E Vitamini ve çinko da dahil olmak üzere cildinizi besleyici besinleri beslemenin en hızlı yoludur.

DOĞAL YAĞLARDAN YARDIM ALIN

Middleton, Kuşburnu yağını severek kullandığını dile getiriyor. Bunun dışında ise cildi besleyen doğal yağların koyu halkaları giderdiğini ve erken yaşlanma belirtilerini yavaşlatmanıza da yardımcı olacağını söylüyor.

UYKUYU İHMAL ETMEYİN

Uyku esnasında cilt kendini yeniler. Bu nedenle günlük olarak yeterli ve kaliteli uyumak cilt sağlığını korumada da önemlidir.

 

Eğer kullandığınız cilt bakım ürünlerinin de sonuçlarını daha etkili bir şekilde görmek isterseniz, gece kremlerinden veya maskelerinden yardım alabilirsiniz.

Gece boyu yüzünüzde kalabilme özelliğine sahip bu ürünler cildinize de yoğun bir bakımın anahtarıdır.

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol