Anne, bebek pazarı 200 milyon euroyu geçti

Türkiye’de her yıl 1,3 milyon bebek dünyaya geliyor, 2 milyar dolar iş hacmine sahip sektörde; yatak, mobilya, bebek arabası gibi büyük harcamaların ilk aylarda yapılıyor, bu nedenle en çok harcamanın yenidoğan grubunda oluyor. Pazar her yıl %20 oranında büyüyor. Bebek ve çocuk pazarı, Euromonitor’e

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Anneekspres kurucusu Nihan Ece, yaptığımız araştırmalar bize her annenin, annelik yolculuğunda farklı ihtiyaçları, beklentileri olduğunu da gösterdi.

Gece ağlayan bebeğine yetişmeye çalışan bir annenin uykusuz gününü, yemek yemek istemeyen bebeğini beslemeye çalışan annenin stresini, ilk anneliğin endişe dolu anlarını…

Anneekspress’i dikey bir pazar yeri olarak konumlandırmamız ve güçlü bir teknoloji alt yapısı ile destekleme nedenimiz bu. Bir annenin bitmeyen öğrenme ve öğretme sürecinde, sıkıntılı anlarında, elinin altında ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere, bilgilere, desteğe tek bir çatı altında ulaşabilsin istedik.

Birçok mağazanın platformunuzda mağaza açmasını sağlamak ve yeni girişimlere de destek olmak istiyoruz. Satıcıların ürün yükleme, ödeme, sipariş süreçlerini takip etmek için güçlü bir yazılım ekibiyle çalışıyoruz. Kodlama dili olarak python dilini kullanıyoruz ve son teknoloji siber güvenlik uygulamalarının takip ederek müşteri alışveriş güvenliğini ön planda tutuyoruz.

Yazılımımızı geliştirirken müşterilerimizin kolay ve hızlı alışveriş yapmasını sağlıyoruz aynı zamanda ürün satıcılarında kolay ürün yükleme, kolay sipariş takip etme imkanı veriyoruz. Panellerimizi kolay ve pratik dizayn ediyoruz. Üzerinde çalıştığımız yeni uygulamamız hayata geçtiğinde anneler alışveriş yaparken kullandıkları ürünleri 2. el satabilecek, çocuk oyunları oynayabilecek ve çocuklar için video izlenebilecek.

Büyüme adına tedarikçilerimize düşük komisyon ve reklam desteği sunuyoruz. Amacımız markalarla el ele büyümek bu pazarı büyütmek. Yurt dışından ülkemize gelebilecek birçok marka var, ülkemizde çok iyi üreticiler var bunların çoğu online pazarda yer alamıyorlar. Bu markalarla görüşerek onları sistemime dahil ediyoruz. Online sistemi olmayan markalara sistem bile kuruyoruz.

Anneekspress platformunda hamilelikten doğum sonrası sürece, bebek ürünlerinden 0-14 yaş arası çocuk ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpazede aranılan her ürüne doğru fiyatlarla, anne eli değmiş bir hassasiyetle ulaşırken, Anneekspress sosyal medya sayfalarımızda annelik yolculuğuna ışık tutacak önerilerimizi de bulabiliyorsunuz. Youtube sayfamızda aynı yolculuğu yaşamış annelerin deneyimlerinden ilham alma imkanı da sunuyoruz.

Hem markaları, hem girişimcileri hem de son tüketiciyi en doğru şartlarla, beklentilerine uygun standartlarla bir araya getiren, oyunun kurallarını değiştiren bir yapımız var.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol