Yeni Kozluca Han'ın satışı düştü!
Bir döneme damga vuran siyasetçilerin kurduğu ve başkanlığını yaptığı Türkiye Milli Kültür Vakfı’na ev sahipliği yapan Yeni Kozluca Han 412,5 milyon TL’den satışa çıkarılmıştı. Satış ile ilgili hissedarların talebi ve gerekli işlemleri tamamlamaları üzerine hanın satışı usulen düşürüldü.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün burs aldığı, eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal‘ın başkanlığını yaptığı Saadet Partisi Kurucu Başkanı Recai Kutan’ın da kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Milli Kültür Vakfı’na uzun yıllar ev sahipliği yapan Fatih’teki Yeni Kozluca Han açık artırma ile satışa çıkarılmıştı. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından satışa çıkarılan 3. derece korunma alanında bulunan Yeni Kozluca Han’a 825 milyon TL muhammen bedel biçilmişti.
Dünya'nın haberine göre hanın birinci açık artırmada 412,5 milyon TL’den satışa çıkarılmasına karar verilmiş, açık artırma tarihi 27 Mart olarak belirlenmişti.
Ancak hanın hissedarları İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu'na giderek, hanın satışını düşürdü.
Gerekli işlemlerin ve teminatların ödenmesi üzerine hanın satışı düşürüldü.
Kalyon PV'den 'Soruşturma' açıklaması
CarrefourSA'dan Bursa'ya yeni hiper market
Taş Yapı'nın icralık olan dev arsasıyla ilgili yeni gelişme
Konut, enflasyon karşısında değer kaybediyor; Türkiye'de sadece o il kazandırıyor
Oba Makarna faciası: Patronlar kurtuldu, müdür suçlandı
Zorlu AVM satılacak mı? Resmi açıklama geldi
Boris Johnson, İstanbul'a geliyor
Haydar Dümen'in eşine tefeci şoku! Cihangir'deki apartmanın değeri dudak uçuklattı
Sakarya'da bungalovda tatil, İtalya'da şatoda tatil yapmaktan daha pahalı




YORUMLAR
Yorum Yap