Yeni bakanların yardımcıları kimler oldu?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ikiye bölünmesiyle oluşturulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bakan yardımcıları atandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Resmi Gazete'de 21 Nisan’da yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın kurulması için yayımlanan kararnameden sonra yayımlanan Resmi Gazete’nin mükerrer sayısı ile bakanlar belli oldu.
Karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na Vedat Bilgin atandı.
BAKAN YARDIMCILARI ATANDI
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına İsmail Ergüneş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Ahmet Erdem, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Lutfihak Alpkan atandı.
Baykar’ın arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararı’yla özel endüstri bölgesine alındı
Tarihi Bulgur Palas binası satıldı!
Rekabet Kurumu'ndan TÜRSAB'a 112 bin 484 lira ceza
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: istihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz
e-Devlet’te muafiyet belgesi yoğunluğu, sistem çöktü
İcra takipleri ve hacizler bir ay ertelendi!
Konkordato ilan eden üç ayakkabı markasından üç önemli haber
Devletten satılık traktörler: 25 Bin Liradan başlıyor
Dış ticaret açığı Mart'ta yüzde 15 azaldı



YORUMLAR
Yorum Yap