Yargıtay üyesinden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ByLock çıkışı
Yargıtay Üyesi Metin Yandirmaz, Mehmet Büyükekşi'nin 2 ayrı telefonunda da ByLock çıkmasının ardından tepkisini dile getirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Yandirmaz, ''Ne diyeceğimi bilemedim. Şakadır herhalde'' ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, Mehmet Büyükekşi’nin 2 farklı telefonla ByLock’a 55 kez girdiğinin belirlendiğini ileri sürdü.
Bu gelişme sıcaklığını korurken, Yargıtay Üyesi Metin Yandirmaz, sosyal medya hesabı üzerinden Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldı.
METİN YANDİRMAZ TEPKİ GÖSTERDİ
''Adına kayıtlı iki ayrı telefonda da ByLock çıkan bir federasyon başkanı olduğu konuşuluyormuş!!!
Ne diyeceğimi bilemedim. Şakadır herhalde???''

AHMET ÇAKAR NE DEMİŞTİ
“Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş.
Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır”
Ertuğrul Doğan ayrıntısı: 450 bin lira ödeyip sahaya girdi
İstanbulspor Başkanı takımı sahadan çekti: Bedeli ne olursa olsun
Wanda Nara'dan itiraf: Mauro Icardi'yi ben ikna ettim
Vural Ak, tahliye kararına rağmen İstanbul Park'ı boşaltmıyor
Galatasaray'In Avrupa Ligi play-off turu rakibi. belli oldu
Mehmet Büyükekşi ile Ahmet Çakar'ın ByLock tartışması
Fenerbahçe grup lideri olarak üst tura çıktı
Faruk Koca'nın 13 yıla kadar hapsi istendi
Eşim rahatsız deyip Paris'e giden Aboubakar, saç ektirip gelmiş




YORUMLAR
Yorum Yap