Yalı Partisi'nin ev sahibi konuştu: Ben AKP'den önce de zengindim

Kamudan aldığı büyük ihalelerle tanınan iş insanı Hasan Dağcı, kendisine ait evde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığını engellemek için yapıldığı öne sürülen "Yalı Partisi"ni inkâr etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu geçen günlerde kaleme aldığı yazısında, "Beykoz’da bulunan ve iş insanı Hasan Dağcı’ya ait bir yalıda toplantı yapıldığını, söz konusu toplantıya AKP’ye yakın iş dünyasından isimlerin katıldığını ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesi durumunda nasıl yumuşak bir geçiş yapacaklarını planladıklarını" yazmıştı. Söz konusu toplantıda iş insanları ve gazetecilerin yer aldığı belirtiliyordu.

Söz konusu "Yalı Partisi" iddiasına ilişkin olarak Halk TV'den Seyhan Avşar'a konuşan Hasan Dağcı, durumu inkâr ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 17 yıldır hiç görüşmediğini öne sürdü.

Bunun nedeninin ise kendisinin yaşam tarzından kaynaklı olduğunu iddia etti.

‘AKP’yle zengin olmadım’

AKP döneminde aldığı milyon dolarlık ihaleleri, aşırı zenginleşmesini sorduğumuz Dağcı, “Ben AKP’den önce de zengindim. Param vardı, arabalarım vardı. AKP’yle zengin olmadım” dedi.

Muharrem İnce’ye oy vermiş…

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmaması için çaba sarf ettikleri yönündeki iddiayı, Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanmasının kendilerinde tedirginlik yaratıp yaratmadığını sorduğumuz Dağcı, “Ben Muharrem İnce’ye oy verdim. Ama Belediye seçimlerinde ne İmamoğlu’na ne de Binali Yıldırım’a oy vermedim. Ben eskiden Refah Partiliydim. Sonrasında Ecevitçi oldum” diye konuştu. Evinde yapılan toplantıyı ise Dağcı inkar etti.

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol