Yabancı bakanı kargocu soydu!
Sierra Leone Dışişleri Bakanı Nabeela F. Tunis’in, İstanbul’dan aldığı 6 valizlik hediyelik eşyası çalındı. Bakanı kargocu olan vatandaşının soyduğu ortaya çıktı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Türkiye'ye büyükelçilik açılışı için gelen Batı Afrika ülkesi Sierra Leone Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Nabeela F. Tunis'in İstanbul gezisi sırasında satın aldığı 100 bin liralık hediyelik eşyaların bulunduğu 6 valizi kargocu olan vatandaşı tarafından çalındı.
Sierra Leone Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Mohamed Lamin Khan'ın şikâyeti üzerine kargocu Alphajor Barry yakalandı.
YAKALANIP TUTUKLANDI
Tunis, geçen kasımda, açılışı yapılacak olan büyükelçilik binası için Türkiye'ye gelmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı açılışın ardından Tunis, eşiyle birlikte İstanbul'a döndü ve yaklaşık 100 bin liralık bir hediyelik eşya alışverişi yaptı.
Gezisinin ardından ülkesine dönecek olan Tunis, aralarında satın aldığı eşyaların da bulunduğu 8 valizi ülkesine göndermesi için Fatih'te kargoculuk yapan vatandaşı Barry'e geçen 10 Kasım'da teslim etti.
Ülkesine giden Tunis, kargocuya verdiği 8 valizden sadece 2 tanesinin geldiğini görünce hemen durumu Ankara Büyükelçiliği'ndeki müsteşar Khan'a bildirdi. İhbar sonrası gözaltına alınan Barry tutuklandı.
Yunus Emre Kavaj/Sabah
AKP’li başkan, Yavaş’a soru sormak için belediye kasasından 59 bin TL harcadı
Bülent Arınç: Dünün mücahitleri bugün müteahhit oldu
Kadıköy'de parka gelenlere 180 Bin TL ceza yazıldı
Meteoroloji'den İstanbul için kar uyarısı: Günlerce sürecek
Kadıköy'de 100 yıllık ağacı kesip kaçan firmadan pişkin savunma
Kadıköy'de müteahhit 100 yıllık ağacı kesip kaçtı!
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü: Pozitif vaka sayımız yükselme trendinde, aman dikkat
Boğaziçi Üniversitesi'ne neden iki yeni fakülte açıldı?
İşte Boğaziçili Şeyma Altundal'ın ayakkabısı ile dalga geçen BMW'li o kişi...



YORUMLAR
Yorum Yap