WhatsApp ve Instagram çöktü! İlk açıklama geldi
Popüler uygulamalar WhatsApp ve Instagram'a saat 20:25 sıralarında erişim sorunu yaşanmaya başlandı. İki uygulamanın da çöktüğü ifade edilirken konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, açıklama yaptı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Milyonlarca kullanıcı, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ve fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram’a neden giriş yapılamadığını merak ediyor.
Kullanıcılar uygulamalara giriş yapamadığını ve paylaşımlarda sorun yaşadığını bildirirken saat 20:25 sıralarında başlayan sorunun sürdüğü görüldü.
Instagram’a giriş yapanlar ‘akış yenilenemedi’ hatasıyla karşılaşırken WhatsApp’ta ise ‘bağlanıyor’ ekranında uygulamanın kaldığı belirtildi.
SORUN DÜNYA GENELİNDE
Instagram, WhatsApp ve Facebook Mesenger’da dünya genelinde sorun yaşanıyor.
123 binden fazla kullanıcı, Instagram ile ilgili sorun yaşandığını platforma bildirirken, WhatsApp için 23 binden fazla kullanıcı ve Facebook Messenger için ise 5 binden fazla kullanıcı platformlarla ilgili sorun olduğunu sosyal medya devlerine raporladı.
İLK AÇIKLAMA GELDİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından sorunla ilgili açıklama yaptı.
Sayan, “USOM raporuna göre WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurt dışı kaynaklıdır” dedi.

Denizhan Erkoç, Fuat Avni tweet'leri davasında beraat etti...
Twitter da Türkiye'de temsilci atıyor! Ama 40 Milyonluk cezadan kurtuluş yok!
Duayen gazeteci Seçkin Türesay, koronavirüse yenildi
Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko dünyaevine girdi.... Ersin Düzen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Enver Aysever'den 'yazarlık atölyesi' eleştirilerine cevap: Kimselere verecek hesabım yok
Aydın Doğan'a öz yeğeni isyan etti: Bunca haramla nasıl Allah'a hesap vereceksin
CHP’li belediyeler Enver Aysever’e milyonlar akıtmış!
Sabah Gazetesi’ndeki '80 Milyonluk ballı rant' haberi apar topar kaldırıldı
Enver Aysever'e gözaltı!



YORUMLAR
Yorum Yap