Veyis Ateş ile Taner Çağlı tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılınca yürütülen 'uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Habertürk eski Genel Müdürü Veyis Ateş ile sosyal medya fenomeni Taner Çağlı tutuklandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce Mehmet Akif Ersoy’un tutuklandığı dosyada; ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak’, ‘kabul etmek veya bulundurmak’ ile ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, kullanılmasına yer ve imkan sağlamak’ suçlarına ilişkin inceleme sürüyor.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Habertürk eski Genel Müdürü Veyis Ateş evinden, sosyal medya fenomeni Taner Çağlı ise Viyana’ya gitmek üzere bulunduğu havalimanında ekipler tarafından gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında iş insanı Mustafa Karataş da gözaltına alındı.

Savcılık dosyasında, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak’, ‘kabul etmek veya bulundurmak’ ve ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, kullanılmasına yer ve imkan sağlamak’ suçlamaları yöneltildi.

VEYİS ATEŞ İLE TANER ÇAĞRI TUTUKLANDI

Veyis Ateş, Taner Çağlı ile Mustafa Karataş, gözaltına alındıktan sonra İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Veyis Ateş ile Taner çağlı, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol