Vergi dairelerinde yapılandırma kuyruğu!
Vergi borçlarını ödemek isteyenler ve yapılandırma işlemini son güne bırakanlar yoğunluk oluşturdu...
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Gelir vergisi, Kurumlar vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yapılandırılmasının ilk ödemesi için son 2 güne girildi. Borcu yapılandırılan vatandaşların ilk taksit veya peşin ödemesini en geç 1 Mart Pazartesi içerisinde yapması gerekiyor.
İçişleri ile Hazine ve Maliye Bakanlıkları arasında yapılan görüşmeler kapsamında; 1 Mart Pazartesi günü vergi dairelerine yoğunluk yaşanmaması için 81 il valiliğine genelge gönderildi. Vergi borcu ödemesi, yapılandırmasında son tarih 1 Mart olduğu için, bu hafta sonuna özel vergi daireleri açık olacak.
Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek, yapılandırmak isteyen vatandaşlar borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergahla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.
Vergi borçlarını ödemek isteyenler ve yapılandırma işlemini son güne bırakanlar yoğunluk oluşturdu.
10 saatte 25 kişiyi 'Ucuz ilan'la dolandırdı!
Reuters’tan yatırımcılara fiyat uyarısı
'İhale' devlete kalmıştı! Fikirtepe’de kentsel dönüşüm sil baştan!
Erdoğan: Rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor
Çevre Bakanı Kurum: Kanal İstanbul ihalesini bu yıl içinde yapacağız
Vergi borcu ödemeye gidenler hafta sonu kısıtlamasından muaf olacak
SBK Holding’den ABD mahkemesine başvuru: 21 milyon doları geri ödeyeceğiz
Kurumlar Vergisi oranı 10 puan artırılıyor!
Dış ticaret açığı ocak ayında yüzde 33 düştü



YORUMLAR
Yorum Yap