Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Mümine Sena Yıldız, 'İletişim Başkanlığı'nda çalışıyordu' iddiası

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan isimlerden olan Mümine Sena Yıldız’ın iki ay öncesine kadar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çalıştığı iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı uyuşturucu soruşturmasında Mümine Sena Yıldız gözaltına alındı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen Yıldız’ın evinde yapılan aramada 5 gram esrar, esrar öğütme aparatı ele geçirildiği iddia edildi.

Gözaltına alınan İrem Sak, Aleyna Tilki, Danla Bilic ve Mümine Sena Yıldız adliyeye sevk edilmeyerek serbest bırakıldı.

‘2 AY ÖNCESİNE KADAR İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NDA ÇALIŞIYORDU’ İDDİASI

Serbestiyet’in ulaştığı bilgilere göre Yıldız, iki ay öncesine kadar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çalışıyordu.

Söz konusu durum hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan henüz bir açıklama gelmedi.

Evinde yapılan aramada 5 gram esrar ve esrar öğütme aparatı ele geçirilen Mümine Senna Yıldız'ın Acil Durum ve Afet Yönetimi'nde lisans eğitimi yapması nedeniyle Sultanahmet'teki İtfaiye Müdürlüğü'nde staj yaptığı öğrenildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol