Uyuşturucu baronu savcı ihraç edildi
Adana'dan Konya'ya uyuşturucu sevkiyatını yönettiği iddiasıyla tutuklanan Escobar savcı hakkında, Hakimler Savcılar Kurulu kararını verdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Adana Narkotik Şube’de görevli, ödüllü polis memuru Cumhur Acarca’nın kullandığı otomobil 29 Ekim 2021 akşamı Konya’da durduruldu. Eşinin ve yeni doğan bebeğinin de olduğu araçla kaçmaya çalışan polisin 25 kilo eroini yola attığı ileri sürüldü.
İddiaya göre kurye polis Cumhur Acarca’ya talimat veren ise Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Osman Yarbaş’tı.
Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) tarafından açığa alınan Yarbaş, geçen hafta iddiaların basına yansıdığı gün haberlere ilişkin erişim engeli aldırmak için gittiği adliyede tutuklandı.
HalkTV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre Hakimler Savcılar Kurulu İkinci Dairesi bugün savcı Osman Yarbaş’ın meslekten çıkarılmasına karar verdi. Kararda, Yarbaş hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
Ayrıca Yarbaş’ın mesleğin şeref ve onurunu bozan veya mesleğe olan genel saygı ve güveni gideren, etik ilkelere aykırı nitelik arz eden davranışlarda bulunduğu kaydedildi.
Demir Yumruk'ta şok olay! Örgüt lideri Hüseyin Eryılmaz'ın yasak aşkı hakim çıktı
Sadık Albayrak: Üzerimden sigara kokusu çıksın diye Cumhurbaşkanımızla görüşmeye gitmeden önce iki gün sigara içmiyorum
Yeni Şafak yazarı Ali Saydam: 6'lı masa iflas etti
Melih Gökçek, bu kez de fotoşopu gerçek sandı: Somali'den gelip Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu şehit oldu
Üniversite mütevelli heyeti başkanının sahte diploma skandalı
Kadir Yasak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu nasıl vurduğunu anlattı
‘Köpek giremez’ afişi açtı Bakan Soylu’ya danışman oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 yıl sonra makas değişikliğine gitti
Sedat Peker bu defa muhalefet partilerine mesaj verdi....




YORUMLAR
Yorum Yap