Ünlü işletmeci de pozitif çıktı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kütüphane adlı mekanın işletmecisi Ali Yaşar Koz ve Gizem Melissa Alagöz'ün testinin pozitif, Lucca adlı mekanın işletmecisi Cem Mirap’ın uyuşturucu testinin ise negatif çıktığı öğrenildi.
Dosyada daha önce 8 kişinin, Kütüphane adlı işletmede uyuşturucu kullanıldığı yönünde beyanda bulunduğu ortaya çıkarken, Koz savcılık ifadesinde iddiaları reddetmişti.
Ünlü isimler, sosyal medya fenomenleri ve mekan işletmecilerine yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında dosyaya yeni bir Adli Tıp raporu girdi.
Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Kütüphane adlı mekanın işletmecisi Ali Yaşar Koz'un uyuşturucu testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
Böylece dosyada daha önce ifadesiyle gündeme gelen Koz'a ilişkin yeni bir adli tıp bulgusu ortaya çıkmış oldu.

Lucca adlı mekanın işletmecisi Cem Mirap'ın uyuşturucu testi negatif çıktı.

Ayrıca Gizem Melissa Alagöz'ün uyuşturucu testi de pozitif çıktı.
MİT kılıfıyla Kapalıçarşı'yı haraca bağladı!
IŞİD davasından tüm sanıklar beraat etti!
Erdoğan Ak Parti'ye katılan Burcu Köksal'a rozet taktı
İstanbul'da feci kaza: Ünlü iş insanı hayatını kaybetti
Muhittin Böcek açıkladı: 1 milyon Euroyu kime vermiş?
THY uçağı Nepal'de tehlike atlattı
Çakarlı araç kullanan Emin Pazarcı'nın avukat kızına şok ceza!
İBB'ye yeni operasyon: 29 gözaltı
Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşi ağır yaralı bulundu




YORUMLAR
Yorum Yap