Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara'nın hayatı film gibi: 2 yaşında terk edilmiş

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu'nun "Ablamın da babası çok ünlü biri" açıklamasından sonra o ismin ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin hayat hikayesi de filmleri aratmayan türden.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Uğur Dündar'ın babası olduğu iddiasını yıllar önce annesi Suphiye Orancı ve yakınlarından öğrenen ama evlatlık verildiği ailesi ile çok mutlu diye dava açmayan Dilara G. ikiz kardeşleriyle bir gün buluşup onların babalarını yani Metin Akpınar'ı bulduklarını söylemesi üzerine babasıyla iletişime geçme isteği tetiklendi.

İşte Uğur Dündar'a benzerliğiyle de dikkat çeken Dilara'nın hayat hikayesi... 

Sabah'ın haberine göre Dilara G, evlilik dışı 4 çocuk doğuran İstanbullu bir göçmen ailenin kızı olan Suphiye Orancı'nın 2. Kızı olarak dünyaya geldi. Bir ablası vardı birde Metin Akpınar'ın ikizleri olan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli iki kardeşi.

Ünlü olmak için çabalayan ve bu sırada birçok ünlü isim ile ilişki yaşayan anneleri, 4 kardeşi bir köye bıraktı. Aileye para gönderip maddi yardımda bulunma sözü verdi.

BİR KÖYE BIRAKILDI

Adile Şen isimli köylü çocuklara baktığı sırada anne İstanbul'da bir suça karışınca cezaevine girdi.

Bu sırada çocuklar hastalanınca bakıcı validen yardım istedi ve 4 kardeş çocuk esirgeme yurduna alındı. Bu çocuklardan birisi henüz 2 yaşındaki Dilara idi.

Dilara bir süre Kemer'de yurt hayatı yaşadıktan sonra Antalya'da ikamet eden bir aile tarafından evlatlık edindi. Onlarla mutlu bir yaşam sürdü. Hatta okuyup muhasebeci oldu.

HAYATININ AŞKINI BULDU

10 yıl önce ise sosyal medyada şimdi bile çok mutlu olduğunu ilan ettiği eşi ile tanıştı. Esnaf olan hayatının aşkı ile 6 yıl önce evlendi.

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına aldı. Dilara'nın 2 çocuğu da dedeleri olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a çok benziyor.

ANNE 21, DÜNDAR 45 YAŞINDAYDI

Uğur Dündar'ın babası olduğu iddiasını ise uzun yıllar önce öğrendi. Annesi 21 yaşındayken o dönem 45 yaşında olduğu hesaplanan Uğur Dündar ile tanışmış ve kendisi dünyaya gelmişti. Bunu kendisine hem annesi hem de annesinin yakınları anlatmıştı.

KARDEŞLERİYLE BULUŞUNCA O DA BABASIYLA İLETİŞİM KURMAK İSTEDİ

Dilara ise evlatlık verildiği aile ile mutlu olduğu için uzun yıllar Uğur Dündar ile görüşmeyi düşünmedi ama onu uzaktan hep takip etti.

Ta ki ikiz kardeşleriyle bir gün buluşup onların babalarını yani Metin Akpınar'ı bulduklarını söylemesi Dilara'nın da babasıyla iletişime geçme isteğini tetikledi.

2022 yılına gelindiğinde ise artık irtibat kurmaya karar verdi. Görüşme girişimi geri çevrilirken avukatların bir araya gelmesi de sonuç vermedi ve artık dava açmaya karar verdi. Aile Mahkemesi'ne başvuru yapıp Uğur Dündar'ın babası olduğunun tespitini istedi.

YILLAR ÖNCE ÖĞRENDİ, BASINLA PAYLAŞMADI

Dilara G.'nin yakın çevresine, Uğur Dündar'ın babası olduğunu çok uzun yıllar önce öğrendiğini fakat bunu basınla paylaşmadığını anlattığı öğrenildi.

İstese basına çıkar ve her türlü olayı gündem yapabileceğini söyleyen Dilara, sadece dava açarak hukuki yollarla hakkını aramayı tercih ettiğini anlattı.

Annesine ulaşmak istediğini belirten Dilara G., annesinin ortaya çıkması durumunda her şeyin çözüleceğini düşünüyor.

Anne Suphiye Orancı'nın Almanya'da yaşadığı, bir Alman ile evlenip 2 çocuk daha yaptığı biliniyor. Dilara'nın elinde annesine ilişkin bir de adres bulunuyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol