TÜSİAD: Bu büyük zaferi gururla, coşkuyla anıyoruz
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu büyük zaferi coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İş dünyası temsilcileri, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak kutlama mesajları yayınladı.
TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, açıklamasında, “Ulusumuzun büyük fedakârlıklarını eşsiz bir zaferle taçlandıran Atatürk'ü ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin kurucularının bizlere bıraktığı değerleri gelecek nesillere taşımak en önemli vazifemiz. Bu büyük zaferi coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.
TÜSİAD'ın yanı sıra Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK), Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) da 30 Ağustos hakkında açıklamada bulundular.
YASED: MİNNETLE ANIYORUZ
YASED Başkanı Ayşem Sargın, “30 Ağustos zaferinin 98'inci yılında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cumhuriyetimizin kurucularını saygı ve minnetle anıyoruz. YASED olarak, ülkemizin sürdürülebilir kalkınma ve rekabetçiliğini geliştirerek, elde edeceği ekonomik zaferlere katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi küresel bir üretim üssü haline getirmekte kararlıyız
Erdoğan'dan robot köpeğe büyük ilgi: Bay robotla görüştüm..
Kıyılarda ‘beach işgali'; giriş ücreti 300 lira
Patrondan habersiz evlenen gence Yargıtay'dan kötü haber
Demirören'e devredilen Milli Piyango hakkında iddia: Hep kasa kazanıyor
Muğla’da ‘Çiftçilere sera kuracağız’ denilerek doğal güzelliklere otel dikiliyor
Erdoğan devreye girdi, Devlet Bahçeli Köprüsü için 700 milyon TL kaynak
Uçuş olmayan havaalanında 62 personel her gün işe gidiyor
Türk oyun sektörü 2.4 milyar dolar yatırım aldı



YORUMLAR
Yorum Yap