TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Azerbaycan ‘Dostluk Nişanı’
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından ‘Dostluk Nişanı’ ile ödüllendirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aliyev’in 25 Nisan 2022 tarih ve Anayasanın 109. Maddesi 23. Bendi kararıyla, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ekonomik kalkınmasına katkıları, girişimcilik alanındaki çalışmaları ve Türkiye Azerbaycan iktisadi ilişkilerinin geliştirilmesi için yaptığı faaliyetlerden dolayı Hisarcıklıoğlu’na ‘Dostluk Nişanı’ verildi.
Türkiye ve Azerbaycan’ın tek millet iki devlet olduğunu vurgulayan Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şahsına verilen ‘Dostluk Nişanı’ için Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Türk iş dünyası adına teşekkürlerini sundu.
#Azerbaycan’ın ekonomik kalkınmasına katkımız ve girişimcilik alanındaki çalışmalarımızdan dolayı şahsımı "Dostluk Nişanı" ile onurlandıran Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev'e Türk iş dünyası adına şükranlarımı sunuyorum.????????
— Rifat Hisarcıklıoğlu (@RHisarciklioglu) April 28, 2022
ESK'de 3 maaşlı kayınbirader de gitti!
Turizmciler: Biz batarken bakan hayal satıyor
Avrupa’da en fazla gökdelene sahip şehir İstanbul oldu
Yap-işlet-devret projelerini de kapsıyor; kamu kurumlarının kredilerine Hazine garantisi artırıldı
ABD'li fon, Türk teknoloji şirketini satın aldı
Rusya yaptırımı Türk otelcileri vurdu
'Müjde'si alkışlanmayan Bakan Nebati: 'Akşam uyuşukluğu...'
İtalya-Türkiye arasında 78 Milyonluk posta vurgunu!
Bakan Koca'dan 'Uçakta maske şart mı?' sorusuna yanıt



YORUMLAR
Yorum Yap