TMSF'den Flash Haber TV için yeni karar
TMSF, Göktuğ Multimedya’ya ait Flash Haber TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün satış ihalesi için takvimi uzattı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Göktuğ Multimedya Yayıncılık AŞ'ye ait mal, hak ve varlıklar ile sözleşmelerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan "Flash Haber TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün satışına ilişkin ihale takviminin uzatıldığını duyurdu.
TMSF'den yapılan açıklamada, 12 Ağustos 2025 tarihli ve 32984 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Flash Haber TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihale takviminin uzatıldığı bildirildi.
Buna göre, bilgi odasından yararlanmak için son tarih 13 Ekim 2025'e, son başvuru tarihi 14 Ekim 2025 saat 16.00'a ertelendi.
İhale tarihi 15 Ekim 2025 saat 15.30'a alınırken, yapılması halinde pazarlık tarihi de 17 Ekim 2025 saat 15.30'a uzatıldı.
Önceki duyuruda, muhammen bedelin 84 milyon lira olarak belirlendiği ihalede kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanacağı ve ihalenin TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirileceği bildirilmişti.
Cafer Mahiroğlu'ndan yeni Flash TV hamlesi!
Can Holding soruşturması: 5 şüpheli tutuklandı, Kenan Tekdağ'a ev hapsi kararı
Can Holding soruşturması: 5 şüpheli adliyeye sevk edildi
'Can'ların 'Kara para' hikayesi nasıl başladı?
Fatih Altaylı'nın saat koleksiyonu dudak uçuklattı: 'Aylık gelirim 200 bin lira' demişti
Can Holding operasyonunda patronlar aranıyor: İşte el konulan 121 şirketin listesi
İşte Habertürk ve Show TV operasyonunun perde arkası
MASAK raporları: Can Holding paraları böyle aklamış
Can Holding operasyonu: Kenan Tekdağ gözaltında




YORUMLAR
Yorum Yap