THY'den George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı
Türk Hava Yolları'nın reklamda oynaması için George Clooney'e teklif götürdüğü ancak ünlü yıldızın 'ret' yanıtı verdiği iddia edilmişti. THY Başkanı İlker Aycı, iddiaya ilişkin "Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde reklamımızda oynatalım diye girişimimiz yok olmadı"
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Hollywood yıldızı George Clooney, aralık ayının başlarında İngiliz The Guardian gazetesine verdiği röportajda, 'ülkenin rejimi ve insan haklarına bakışı yüzünden' 35 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiğini açıkladı. Günler sonra Clooney'in reddettiği reklam filminin Türk Hava Yolları (THY) olduğu iddia edildi. İddialar üzerine bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, dedi.
'Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama...'
İddialar üzerine bir açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, şu ifadeleri kullandı:
George Clooney: Şüpheli hamleler yapan bir ülkenin havayolu şirketinin 35 milyon dolarlık reklam teklifini reddettim
"George Clooney severim, çok iyi bir oyuncudur, çok iyi filmleri vardır. Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde George Clooney reklamımızda oynatalım diye girişimimiz yok olmadı da.
Konuşulan astronomik ücretler zaten dünyadaki bu tür yapılan anlaşmalara aykırı. Biz Türk Hava Yolları olarak dünyada birçok önemli reklam yıldızı veya önemli yüzle anlaşmaları olan, uluslararası reklamlar konusunda ödüller almış bir şirketiz.
Bizim gibi şirketler sektör rayiçleri üzerinde bir anlaşma yapmayız. George Clooney ismiyle resmi olarak hiç ilgilenmedik hiçbir böyle teklifimiz olmadı."
3 milyar dolar ihracat var, ürünü gönderecek 'kutu' yok
2022'de ihracatın kazananı hangi sektör olacak?
Mehmet Cengiz'in kaçak villası yıkılacak mı?
Sebepsiz zam yapan 5 markete ceza yağdı!
Erdoğan: Kurun seviyesini şartlar ve imkanlar belirler
ŞOK Marketler, döviz kurlarındaki düşüşün ardından satış fiyatlarını düşürdüğün açıkladı
İhracatçı kur yorgunu: Eximbank 20 gündür kredi vermiyor
En az 100 lirayla gelin! Evde yılbaşı geçirmenin maliyeti 400 liraya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar!



YORUMLAR
Yorum Yap