Thodex vurgunu: Faruk Fatih Özer operasyonunda sona yaklaşıldı
Arnavutluk'a kaçan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldığı belirtiliyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kripto para borsası vurgunuyla yüzbinlerce kişiyi dolandırdığı belirtilen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'i yakalanması çalışmalarına devam ediliyor.
TRT Haber'in aktardığına göre, Arnavutluk'a kaçtığı belirtilen Özer'e yönelik operasyona destek için giden Türk polisi geri döndü.
Özer'i yakalamak için başlatılan operasyonun başkent Tiran merkezli 4 ülkede devam ettiği ifade ediliyor.
Habere göre üst düzey emniyet kaynakları, operasyonun birkaç gün içerisinde tamamlanmasının planlandığı yönünde bilgi verdi.
48 SAATTE İADE EDİLECEK
Faruk Fatih Özer yakalandığında ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.
Kırmızı bültenle aranan Özer’in pasaportu tahditli olduğundan, kendisine yeni pasaport çıkartılacak. Ardından da İnterpol'e teslim edilecek. 48 saat içinde Türkiye'ye iadesi gerçekleşecek.
Ahmet Hakan: Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na toplum hazırlanıyor
Ünlü hukukçu Turgut Kazan, Mehmet Ağar’ın nasıl ‘aklandığını’ açıkladı
Zorba patron! Maket bıçağıyla tecavüze kalkıştı
İki ayda 52 Milyon Biontech aşısı gelecek, Eylül sonrası kitle bağışıklığına geçilecek
Kılıçdaroğlu: Sedat Peker'in açıklamalarına soruşturma başlatabilecek bir savcı çıktı mı?
Can kaybı sayısı arttı! İşte 14 Mayıs corona virüs verileri
Alaattin Çakıcı: Türkiye bir tüneller ülkesi olmuş, her yeri otoban ağları ile çevrilmiş, sınıf atlamış
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Helalleşme' şartı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Normalleşme' takvimini açıkladı



YORUMLAR
Yorum Yap