TESK: Jet hızıyla zam yapanlar, aynı hızda indirim yapmalı!
TESK Genel Başkanı Palandöken, gıda ve akaryakıt gibi birçok alanda döviz kurlarını bahane ederek hızlı bir şekilde zam yapanların aynı şekilde indirim yapmaları gerektiğini bildirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, piyasalara güvenin artması için tüm ürün gruplarında indirime gidilmesi gerektiğini belirtti.
Gıda başta olmak üzere son birkaç ayda gelen zamların birçoğunun usulsüz ve döviz bahanesiyle yapıldığını kaydeden Palandöken, kurlardaki düşüşün fiyatlara yansımadığına dikkati çekti.
Palandöken, "Gıda, akaryakıt gibi birçok ürün grubunda döviz kurlarını bahane ederek jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı. Şimdi samimiyetlerine inanmak için indirim bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Dikkat! Cep telefonlarında taksit sayısı güncellendi!
Genç TİM Başkan Yardımcısı Çevik: Gençlerin ihracata yönelmesi gerekiyor
Tarihi Bomonti bira fabrikası yıkıldı, Diyanet'e tahsis işlemi iptal oldu!
Erdoğan: Ekonomiye yönelik tehditler savruldu
Erdoğan ile Memur-Sen memurlara ek zam için bir araya geliyor
Meral Akşener: Madem döviz düştü, doğalgaza, elektriğe gelen zamları kaldırın
Barlas: İnsanların utanması varsa Erdoğan'ın ekonomide sağladığı başarıları alkışlaması gerekir
Sayıştay: Çaykur'un fazla çay stoku 1.4 Milyar TL'ye mal oldu
Enver Hoca kurdu, Türk şirketi talip oldu!



YORUMLAR
Yorum Yap