Teoman'dan sonra Emre Altuğ da artık EYT'li
Teoman’dan sonra şarkıcı Emre Altuğ da EYT’li olduğunu duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, EYT'li (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) olduğunu açıkladı. Altuğ, ancak primlerinin eksik olduğunu belirtti.
'Bizi çalıştırıp çalıştırıp yatırmamışlar'
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, daha önce meslektaşı Teoman'ın 'Ben de EYT'liyim' açıklamasına çok güldüğünü ve kendisinin de emekli olmaya yakın olduğunu söyleyen Altuğ, şöyle konuştu:
"Ben çalışmayı seviyorum, başka eğlencem yok. Gündüz çekim, akşam da sahne olunca o gün yorulmuş oluyorum. Sonra 'Bir dakika' dedim, elliyi geçtim, iyiyiz şükür ama yine de çok zorlamamak lazım. EYT'li olduk artık. Teoman da öyle demiş ya, çok güldüm. Ben de olmak üzereyim. 1989 yılında başladım çalışmaya, evet primlerim eksik. Bizi çalıştırıp çalıştırıp yatırmamışlar. Çalıştığımız günleri yatırmışlar, onun dışındakileri yatırmamışlar. Biz de zannediyoruz ki prim ödeniyor. Öyle olmuyormuş meğer. Bu doğal hakkımız, yılların emeğini verdik, o da bize bir şekilde destek olacak hiç çalışmasak belki bir gün."
İbrahim Tatlıses, Folkart'a isyan etti: Beş kuruş vermem
Müjdat Gezen'in tiyatro binası kaç milyona satılık?
Mehmet Aslantuğ, 'ünlü iş kadınıyla aşk yaşıyor' iddiası
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'a şok gözaltı!
Eda Taşpınar hakkında karar!
Nusret'in İstanbul'daki çalışanları isyanda!
Hakan Sabancı'yla Hande Erçel elele poz verdi
Özlem Yıldız'la turizmci Mete Vardar arasında sürpriz aşk!
Burcu Esmersoy: Metrobüs hep karşıya gidiyormuş gibi geliyor bana




YORUMLAR
Yorum Yap