Tecavüz davası savcısı: O saatte bara gidip içki içerse başına her şey gelir
Ankara’da bir öğrencinin tecavüze uğramasının ardından açılan davada savcının “O saatte bara gidip içki içenin başına her şey gelir” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Ankara’da bir öğrencinin tecavüze uğramasının ardından açılan davada savcının “O saatte bara gidip içki içenin başına her şey gelir” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
Hürriyet’ten Mesut Hasan Benli’nin haberine göre öğrenci değişim programı ile Ankara’da bir üniversitenin ekonometri bölümünde eğitim gören 22 yaşındaki İspanyol kadın öğrenci, 6 Mayıs'ta gittiği barda içkisine ilaç karıştırıldığından şüphelendiğini ve kendine geldiğinde tecavüze uğradığını anladığını söyledi.
ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI
Şikayet üzerine gözaltına alınan T.B ve H.İ.K, nöbetçi savcının tutuklama talebine rağmen Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, adli kontrol şartıyla iki şüpheliyi serbest bıraktı. Kadın öğrencinin avukatı Kemal Ulusoy, dosyayı nöbetçi savcıdan devralan soruşturma savcısının değiştirilmesi talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.
"O SAATTE BARA GİDİP İÇKİ İÇENİN BAŞINA HER ŞEY GELİR" DİYEN SAVCININ DEĞİŞTİRİLMESİ TALEBİ
Ulusoy başvurusunda, “Savcı, bu tip suçlarda göstermesi gereken özeni ve hızı göstermemiş, taleplerimizi içerir dilekçeleri dikkate almayarak işlem yapmamış, daha önemlisi vekillerin yanında dahi ‘O saatte bara gidip içki içenin başına her şey gelir’ gibi ifadeler kullanarak dosyaya bakış açısını yansıtmıştır.
Sayın savcının önceki benzer dosyalarda da takındığı tutumunun tarafımızdan biliniyor oluşu ve taleplerimize karşılık vermemesi karşısında dosyadan el çektirilmesi ve yeni bir savcıya dosyanın tevdi edilmesini talep etme gereği hasıl olmuştur” dedi.
Binali Yıldırım, ‘İstanbul’ diye İzmir’in verilerini mi anlattı!
Koç Üniversitesi milyonluk uyuşturucu şantajıyla çalkalanıyor
Uzmanlar İmamoğlu-Yıldırım tartışmasına ne dedi?
Akşener: Yıldırım yayın bitse de gitsek modundaydı
İmamoğlu sordu, Yıldırım yanıtladı: Anadolu Ajansı’nın 31 Mart gecesi yaptığı normal değil, bunu kabul ediyorum
FETÖ'nün işadamları yargı önünde
İmamoğlu, Sayıştay raporu çıkardı, Yıldırım 'Okumadım' dedi
Devlet Bahçeli’den yeni kambiyo rejimi talebi: Bize göre önümüzdeki en önemli gündem...
Yıldırım ve İmamoğlu'ndan yayın sonrası hatıra fotoğrafı




YORUMLAR
Yorum Yap