Tarih belli oldu! Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nı iki bakan açıklayacak
"Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası"na ilişkin detayları 4 Ocak saat 10.00'da kamuoyuyla paylaşacak.
Bakan Kurum açıklama yapmıştı
Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Konut kampanyalarındaki son durumun" sorulduğu Kurum, şu yanıtı verdi:
"Orta gelirliye konut kampanyasında sona yaklaşıldı, titiz davranılıyor. Bu kampanyanın amacına ulaşması için çalışıyoruz. Yaptığımızın bir karşılığı olsun istiyoruz. Fiyatları etkilemesini istemiyoruz. Fiyatları dengeledik ve aşağı çektik, tekrar yukarı çıkmasını istemiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Kampanya ile hem talebi yönetmek hem de proje arzını artırmak gerekiyor. Hazine ve Maliye Bakanlığımız, detayları arkadaşlarımızla beraber çalışıyor. İnşallah yakında birlikte açıklarız."
Kira uyuşmazlıkları zorunlu buluculuk kapsamına alınıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 yılı ihracat rakamını açıkladı: 254,2 milyar dolar
Tarihin en kötü emlak krizi! Ünlü Prof uyardı: Ucuz kredi fiyatı artırır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı milletimizin yeni Kızılelma’sıdır
İstanbul'da enflasyon yüzde 100'e yaklaştı! Zamlar yağmur gibi
Ev sahipleri dikkat! Kira gelirinde beyan sınırı 9 Bin 500 TL'ye çıktı
Milyonların gözü yarınki meclis toplantısında
Rekabet Kurumu'ndan 17 beton firması hakkında soruşturma
Keskinoğlu'nu kurtaracaklardı, zararı büyüttüler



YORUMLAR
Yorum Yap