Süzer Plaza, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu
Türkiye, korona salgınıyla birlikte bugün tam kapanmaya geçerken, Süzer Plaza hijyen uygulamalarını bir üst seviyeye taşıdı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Süzer Plaza, RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirilerek, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu.
Süzer Plaza, korona salgınıyla birlikte sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi sürecinde sağlık önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu Süzer Plaza, RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirildi. Titizlikle yürütülen tüm hijyen ve dezenfeksiyon tedbir ve uygulamalarına ek olarak, sosyal mesafe, ortak alan ve asansör kullanımları ve güvenlik konularında alınan önemler dolayısıyla, Süzer Plaza, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu. Her sektörün ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu sertifika programı sayesinde, şirketlerin salgınla mücadelede sürekliliği hedeflenmektedir.
Hijyen çalışmaları konusunda uzun yıllardır örnek uygulamalara imza atan Süzer Plaza’da, pandemiyle birlikte klima santralleri içerisine UVLIGHT-ULTRAVIOLE sistemi entegre edildi.
Ayrıca Süzer Plaza’daki ortak alanlar nano gümüş teknolojisiyle dezenfekte edildi.
RoyalCert International Registrars tarafından uluslararası standartlarda yürütülen sağlık denetimleri ile uygunluk değerlendirmesi kriterlerinin başarıyla yerine getirildiği Süzer Plaza’da, her ay düzenli olarak yapılacak detaylı denetim ve kontrollerle de bu konudaki örnek uygulamalar sürdürülecek.
Vergi ödemeye gidene ceza yok!
Devlet, Ruhsar Pekcan için 2016’da 'tetikte olun' uyarısında bulunmuş!
Trafodan da Kolin İnşaat çıktı!
Vebitcoin CEO'su İlker Baş, Diyarbakırlıları 200 Milyon dolandırmış
Dünyanın en büyük 250 perakende devi arasına Türkiye'den kimler girdi?
'Yandım Allah' diye feryat edenler çoğalıyor
İptaller gelmeye başladı! Alkol yasağı algısı oluşuyor, turizmde iptallere neden oluyor
Bakan Varank 'yerli aşı' için tarih verdi: Sonbaharda elimize alabiliriz
Ekonomiye güven nisan ayında yüzde 5 azaldı



YORUMLAR
Yorum Yap