Süleyman Soylu'dan BirGün gazetesine: PKK’lı Birgün Gazetesi, hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, BirGün gazetesinin "Ruhsar Pekcan için kiralanan konuta tadilat için de 380 bin lira harcanmış" haberine, "PKK’lı Birgün Gazetesi, Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun..." şeklinde tepki gösterdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
OdaTV'nin "Ticaret Bakanlığı'na, kendisine ve eşine ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan alındığının ortaya çıkmasının ardından görevden alınan Ruhsar Pekcan'a bakanlık bütçesinden kiralanan evin tadilatı için 380 bin lira harcandığı iddia edildi." haberini yayınlayan BirGün gazetesine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert tepki geldi.
Bakan Soylu, kişisel Twitter hesabından, BirGün gazetesinin paylaşımı için, "PKK’lı Birgün Gazetesi,
Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!" ifadelerini kullandı.
Birgün gazetesi, haberinde Ruhsar Pekcan'a Ankara Çankaya'da bakanlık bütçesinden kiralanan evin tadilatı için 380 bin lira harcandığını iddia etmişti. 
Cumhurbaşkanı Kararı ile 10 fakülte kuruldu
Taksim'e yürümek isteyen 20 kişi gözaltına alındı, metro istasyonları kapatıldı
Thodex vurgununda sıcak gelişme! Yeni gözaltılar var
Mehmet Boynukalın: Vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım
Sağlık Bakanı Koca’dan Sputnik V aşısı açıklaması: 50 Milyon doz gelecek
Tam kapanma yoğunluğu: Bolu Dağı Tüneli'nden 2 günde 100 binden fazla araç geçti
Muafiyet belgesi sistemdeki hata nedeniyle alınamıyor
Osman Kavala'nın tahliye talebi reddedildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sputnik V aşısı inşallah geliyor, gelecek




YORUMLAR
Yorum Yap