Starbucks Rize çayı satışına başlıyor
Daha önce menüsüne Türk kahvesini de ekleyen Starbucks bu kez de Rize çayını satışa sunacak.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Türkiye’de 2003’ten bu yana faaliyet gösteren kahve zinciri Starbucks, menüsüne Rize çayını ekledi. Geçtiğimiz dönemde menüsüne Türk kahvesini de dahil eden marka, bu kez müşterilerinin karşısına 400 mağazasında sunacağı özel harmanlı demleme Türk çayıyla çıkıyor.
Konuyla ilgili olarak Starbucks’tan yapılan açıklamada, “Türk kahvesinin ardından Türk çayını da ürün gamımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Starbucks, Türkiye'deki misafirlerimizin sevgi duyduğu bir marka. Misafirlerimizin Starbucks'ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz" denildi.
Bu hamlesiyle yerelliğe ve sürdürülebilirliğe dikkat çeken Starbucks, bu yaklaşımını üretici ve tedarikçi seçimine de yansıtıyor. Misafirlerine 400 mağazada sunduğu Türk çayını nane, limon, bal, akide şekeri gibi eşlikçilerle kişiselleştirme şansı tanıyacak olan marka, geleneksel tat profiline uygun demleme makineleriyle hazırlanacak çaylarını da ormansızlaşma ve iklim değişikliğiyle mücadele eden ve kırsal kesimdeki insanlar için ekonomik fırsatlar oluşturmaya odaklanan sivil toplum kuruluşu Rainforest Allience sertifikalı bir üreticiden tedarik edecek.
Necati Göksu ve ekibi İTO seçimlerinde 72. Komite'den aday
100 Milyon Dolarlık 'Sıcak' yatırım
Arifoğlu, Arifoğlu'nu suçladı! Arifoğlu da 'Tesisimiz yanmıştı' dedi
İstanbul'da ekmeğe rekor zam geliyor
Turistik Doğu Ekspresi'nde seferler başlıyor: Bilet fiyatı kişi başı bin 300 lira
İhracatçıların korkulu rüyası: Aradaki adam yakalandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor: Masada neler var?
1 milyon 830 bin işletmeye prim desteği
Binlerce konut, işyeri yabancılara satıldı: Verilerde Suriyeliler yok



YORUMLAR
Yorum Yap