SPK'dan üç aracı kuruma faaliyet durdurma kararı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Alnus Yatırım, Bulls Yatırım ve Pusula Yatırım’ın sermaye piyasası faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Karar 21 Ekim 2026 itibarıyla yürürlüğe girdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yayımladığı haftalık bültende finans sektörünü ilgilendiren önemli bir kararı duyurdu. Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Bulls Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Pusula Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin sermaye piyasası faaliyetlerinin geçici olarak durdurulduğu açıklandı.

 

KARAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, üç aracı kuruma yönelik geçici faaliyet durdurma kararı 21 Ekim 2026 tarihi saat 00.01 itibarıyla resmen uygulamaya konuldu.

Alınan karar kapsamında ilgili şirketlerin sermaye piyasalarındaki yetkili işlemlerine geçici süreyle kısıtlama getirilmiş oldu.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol