Sosyete skandalında yeni gelişme: Kayınpederin yaşatmaz seni
Şafak Susamcıoğlu ile Alexandra Lisa arasında sular durulmuyor!
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sosyetede yaşanan skandal magazin gündemine son dakika olarak düştü. Eskıdjı Müzayede’nin sahibi Dikran Masis’in kızı Alexandra Lisa, imalatçı eşi Şafak Susamcıoğlu ile boşanıyor.
Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre dava sürerken damat Susamcıoğlu, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek eşi Alexandra, kardeşi Cem Masis ve kayınpederi Dikran Masis hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
Damat Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.
Ünlü müzayedeci Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, savcılığa başvurarak karısı ve ailesi hakkında korkunç iddialarda bulunmuştu.
Sosyetede yılın skandalı! 4 yaşındaki çocuğa içki içiriyorlar
Damat Susamcıoğlu, "Karım, 4 yaşındaki oğlumuza içki içiriyor, yüzüne esrar dumanı üflüyor. Kayınpederim ise kızının uyuşturucuyla ilgili olaylarını mahkemede anlatırsam beni öldürmekle tehdit etti" demişti.
SIRLARIMIZI ANLATMA
Damat Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.
Susamcıoğlu polise verdiği ifadede "Nadya Hanım, boşanırken hiçbir şekilde maddi ve manevi talepte bulunmamamı, aile sırları ve ticari ilişkileri anlatmamamı söyledi. Eğer konuşursam kayınpederimin beni yaşatmayacağını belirterek tehdit etti" dedi.
Kaynak: Sabah
Maldivler'e tatile gitti, Çin roketi tepelerine düştü!
Ebru Şallı'dan Uğur Akkuş itirafı: Bana evlilik sözleşmesi imzalattı
Ünlü estetisyen Prof. Nazım Durak'a tazminat cezası
Sosyetede yılın skandalı! 4 yaşındaki çocuğa içki içiriyorlar
Uyuşturucu baronu Cemal Nayır koronadan öldü
Tek teker faciası! Henüz 22 yaşındaydı
Bella Hadid'den Kudüs tepkisi: Eğer Amerikalıysanız bilin ki ödediğiniz vergilerin bu yaşananlarda payı var
'Ceyda Ersoy, Acun Ilıcalı iş vermediği için intihar etti' iddiası
Oyuncu Ünlü'den yemeği beğenmeyen müşteriye tehdit!



YORUMLAR
Yorum Yap