Şimşek'ten Karatepe'ye: Tribüne oynama
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP'li Yalçın Karatepe ile görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Dikkat çeken açıklamada Şimşek, "Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik. Umarım bu tutum ve yaklaşım diyalog ve normalleşme ruhunu zedelemez." ifadelerini kullandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP'nin Hazine ve Maliye’den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe dün bakanlıkta görüşmüş, toplantı dört saat sürmüştü.
Karatepe görüşmeden sonra "Dört taleple gittik, dört saatin sonunda değişim iradesi görmedik" demişti.
"TRİBÜN VE TARAFTAR KAYGISI"
Sosyal medya hesabından AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in CHP'yi eleştirdiği bir tweeti paylaşan Şimşek, CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin görüşmenin ardından verdiği mesajların 'tribün ve taraftar kaygısıyla' söylendiğini öne sürdü.
"Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle kabul ettiğim CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yalçın Karatepe’yi protokol kurallarını uygulamadan binanın girişinde karşıladım ve makamda görüştüm.
Görüş ve önerilerini dinlediğimiz 4 saati aşan görüşmede gündeme getirilen tüm konularla ilgili perspektifimizi şeffaf bir şekilde kendilerine anlattık. Önerilerini, demokratik nezaket ve ekonomik-mali gerçekler kapsamında not ettik. Ayrıca uyguladığımız ekonomi programımıza ilişkin detaylı bir de sunum yaptık.
Ancak sonrasında görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik.
Umarım bu tutum ve yaklaşım diyalog ve normalleşme ruhunu zedelemez."

Vali veda etti, sanayiciler: Hakkımızı helal etmiyoruz

Maliye'den Sözcü'ye 'Al sana tasarruf' cevabı: Bisiklete binmeyi düşünebilirim

Zarar 700 milyon TL: DEDAŞ rekor tazminat ödeyecek

Turizm sektörünün devi iflasın eşiğinde

İşte 2023 yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun tam listesi

İSO Başkanı Bahçıvan: Sanayi durgunluktan olumsuz etkilendi

İşte Türkiye'nin en büyük 10 sanayi devi

Akaryakıta çifte zam: Benzin 42 lirayı aştı

MUÇEV'in gözü Üçağız'da: 10 yıllık ihale açıldı

YORUMLAR
Yorum Yap