Sigaraya zam: JTI grubunun yeni fiyatları açıklandı
Japan Tobacco International'a ait sigaraların paketlerine 2 lira zam gelirken en ucuz sigara 27,5 lira oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Japan Tobacco International (JTİ) ürettiği sigaralara ilişkin zamlı güncellenmiş bir tabloyu parekendecilere yolladı.
Söz konusu tabloya göre her sigaraya 2 lira zam gelirken Camel'ın sarmalık kıyılmış tütün ürününe zam gelmedi, fiyatı 48 lirada sabit kaldı.
JTİ ürünlerinin fiyatları zamla şöyle oldu:
Winston Slender: 28 lira
Winston Dark Blue & Deep Blue: 28 lira
Winston: 29 lira
Winston Xsence: 30 lira
Camel Slender: 27,5 lira
Camel: 28 lira
LD: 27,5 lira
Monte Carlo: 27,5 lira
2 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak fiyat tablosu Türkiye Tekel Bayileri Platformu Kurucusu Özgür Aybaş tarafından sosyal medyadan paylaşıldı.
Öte yandan Aybaş bu zammın ÖTV'den kaynaklanmadığını, firmanın kendi uyguladığı fiyat arttırımı olduğunu kaydetti. Aybaş, "Bu yapılan maliyet firma zammı Ötv zammı kapıda" dedi.
SENE BAŞINDAN BU YANA DÖRDÜNCÜ ZAM
Mayısta yapılan zamla birlikte, en ucuz sigara 25,50 TL’ye çıkmıştı. Son zamla birlikte, en ucuz sigara 27,5 TL’ye, en pahalı sigara ise 48 TL’ye çıkmış oldu.
Sene başından bu yana üç kez zamlanan sigara ürünleri, son zamla birlikte dördüncü kez zamlanmış oldu.
Bakan Nebati: 5 milyon ilave istihdam yarattık, 'öleceğiz, biteceğiz' diyenlere kapaktır
Çin fuarında Çinli bulamadık!
Tarımın Kadın Yıldızları'na 35 Milyon TL'lik destek
İstanbul’da simit artık 5 TL
Erdoğan’dan ‘asgari ücret’ açıklaması: Arkadaşlar cami ağyarını mani şekilde bitirler
WhatsApp'a yeni özellik: Süreli mesaj
Öncü veri 24 yılın zirvesinde! İstanbul'da enflasyon yüzde 95'e yaklaştı
Sözcü yazarı Toker: Ek bütçede 200 milyar bilmecesi
Yaprak dökümü: Yabancı enerji sektöründen çıkıyor



YORUMLAR
Yorum Yap