Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale evlendi
Gazeteci Serap Belovacıklı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin evlendi, Özgür Özel şahitlik yaptı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Gazeteci Serap Belovacıklı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin evlendi, nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu yaptı.
Gazeteci Serap Belovacıklı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale İstanbul'da düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi.
CHP Genel Başkanı Özel, gazeteci Serap Belovacıklı ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale’nin düğün törenine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini de yapan Özel, Belovacıklı ile Özlale ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve sanatçı Melek Baykal çiftin nikah şahitiğini yaparken nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı.

Üç uluslararası anlaşma TBMM'de kabul edildi

Fahrettin Koca'nın ekibi dağıtılıyor!

Erdoğan'dan gece yarısı operasyon: Önemli isimler görevden alındı

Üç çocuk babası iş insanına babalık şoku!

Para kazanmak için banka hesabını satan gençler 30 yıl ile yargılanıyor

Erdoğan'dan talimat: Tatil için acele etmeyin

Dolandırıcılar şimdi de ölen kişilerin ailelerine dadandı!

Bahçeli: 154 kişiyi yakın takipteyiz, hesaplaşacağız

Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi

YORUMLAR
Yorum Yap