Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur tutuklandı
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle sevk edildiği hakimlikçe 'suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma' suçundan tutuklandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'ta yakalandıktan sonra Türkiye'ye iade edilen Emre Olur, emniyetteki işlenlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilmişti.
Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Olur, ‘suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ suçundan tutuklanması talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Tutuklandı
Hakimlik, Emre Olur'un ‘suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ suçundan tutuklanmasına karar verdi.
Naci Şerifi Zindaşti davasında 3 tahliye
Zimmetine 13 Milyon TL geçiren icra müdürü Azerbaycan'a kaçtı
'Haluk Pekşen'in ölümüyle ilgili Bakan Koca neden sessiz kaldı?'
İmamoğlu'nun yargılandığı davada karar çıkmadı
Ekrem İmamoğlu'nun duruşması bugün görülecek
Demir Yumruk davası Ankara Ağır Ceza'da görülecek
Zeytinburnu Belediyesi'nin açtığı ihalede adres değişmedi
Acıbadem Hastanesi'nden Haluk Pekşen'in ölümüyle ilgili iddialara açıklama
Haluk Pekşen'in kızı babasının ölümüyle ilgili Acıbadem Hastanesi'ni suçladı: Yanlış teşhis sonucu



YORUMLAR
Yorum Yap