SBK Holding, 3 bin 800 personelini bir ay ücretli izne çıkardı, Bin TL ikramiye verdi
SBK Holding, sigorta ve ilaç sanayi dışında kalan tüm şirket ve sanayi kuruluşlarında çalışan yaklaşık 3800 personelini 20 Nisana kadar ücretli izne çıkardı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
SBK Holding, koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 3 bin 800 personelini 20 nisana kadar ücretli izne çıkardı.
SBK Holding üst yönetiminden alınan bilgiye göre; koronavirüs salgını sebebiyle holding bünyelerinde bulunan sigorta ve ilaç sanayi dışında kalan tüm şirket ve sanayi kuruluşlarında çalışan yaklaşık 3 bin 800 personelini 20 nisana kadar ücretli izne çıkardı.
İZNE ÇIKMAYANLARA BİN TL BONUS
Ayrıca izne çıkarılamayan tüm çalışanlarının hesabına ilk aşamada 1000 TL ikramiye yatırılacağı ve ülkedeki tüm kurumların virüsle mücadele içinde iken holdingin ilaç ve sigorta şirketlerinin tüm çalışanları özveriyle hizmet etmeye devam edecekleri bildirildi.
Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için ihaleye çıkıldı
Sektör, 'bol bol var' diyor, vatandaş durmadan stokluyor
Bakan Albayrak: Yeni paketler de devreye girebilecek
Koronavirüsü için 100 Milyarlık Ekonomik İstikrar Kalkanı
Vatandaşın cebinden gitti! Yandaş firmalara 26 milyarlık ihale
THY, personeline ücretsiz izin teklif etti
Ünlü markalar tek tek açıkladı: Kapatıyoruz....
TİM Başkanı Gülle: Bu paket ülkemizin krizlere karşı hazır olmasını sağlayacaktır
Taksi, minibüs, dolmuş, servis plakalarının alım-satımı, tahsisi durduruldu



YORUMLAR
Yorum Yap