Saran kararını verdi: Fenerbahçe seçime gidiyor

Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyeleri Başkan Sadettin Saran ile 13.30'da kritik bir toplantıya girdi. Toplantıda Fenerbahçe, sezon sonunda olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturmasında 2 kez ifade veren, adli kontrol, imza ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılan Başkan Sadettin Saran, kongre ihtimalini ekibiyle masaya yatırdı.

30 Aralık akşamı Fenerbahçe Başkanı Saran ve yöneticileri bir araya gelerek ön görüşme yaptı. Önce ailesi ile görüşen ve ihtimalleri değerlendiren Sadettin Saran, yönetim kurulu üyeleri ile de seçim konusunu tartışmaya açtı.

Fenerbahçe'de yönetim kurulu bugün saat 13.30'da kritik bir toplantıya girdi. Toplantıda olağanüstü seçimli genel kurul yapılıp yapılmaması konusunda karar alınacak ve yol haritası çizildi.

SEZON SONUNDA SEÇİM

Fenerbahçe, sezon sonunda olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Sadettin Saran’ın mayısa kadar tek hedefi, şampiyonluk.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran,, yönetim kurulu, görüşülen oyuncular ve teknik heyetin de sıcak bakması nedeniyle seçimin sezon sonu yapılması yönündeki düşüncede karar kıldılar.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol